מבשלים ביכורים

תערוכת מבשלים נערכת זו השנה השלישית בגני התערוכה בתל אביב ומהווה גן עדן לחובבי המטבח. יש בה כל מה שתרצו כדי לבשל, מתנורים, מקררים ומכשירי חשמל, דרך סירים, מחבתות ותבניות וכלה במוצרי מזון, הכל כדי שיצא לכם טעים. הגליק הגדול הוא שהמחירים של הסירים, המחבתות או האביזרים באמת שווים – יש הנחות של 50% ולפעמים אף יותר! חוץ מדוכנים עם מוצרים למכירה, מתקיימות הדגמות בישול של שפים בבמה המרכזית.  כדי לגרות לכם את התיאבון, הנה מבחר ממוצרי המזון המעניינים שהוצגו שם ולדעתי שווים את הקפיצה לתערוכה. מבחינתי, אני שמה אותם בטנא ומגישה כביכורים.

צילום: "הגרגרנית"

2Macho – עגבניות צימוק. עגבניות שרי, מזנים ייחודיים המתאימים לייבוש בצורתן השלמה. נמכרות בצנצנת עם שמן או בתפזורת. תענוג לחיך והכל תוצרת ישראלית, ממושב חצב. שווה ביותר! גם מי שלא אוהב עגבניות מיובשות יתלהב מהן.

צילום: "הגרגרנית"

סוד האוקיינוס – מעדן קוויאר. למרות מראה ביצי הדגים, מדובר במעדן שעשוי מאצות ואינו מכיל מרכיבים מן החי. מצוין לצמחונים, אבל לא רק. המעדן נמכר כפי שהוא או כממרח.

צילום: "הגרגרנית"

בני דרום – אתם בטח מכירים את המוצרים של בני דרום מהמלפפונים החמוצים או הזיתים, אבל כדאי לכם לטעום גם מעדני אנטיפסטי שונים, כמו לימון כבוש, טפנד זיתים, פלפלים אדומים או צ'ימיצ'ורי. בתערוכה משיקים לראשונה את פלפלי השרי, בעלי טעם חריף-מתוק והם מעולים כחטיפים, במילוי גבינה (אחלה לשבועות) או סתם כך לנשנוש.

צילום: "הגרגרנית"

טומין הוא יבואן של מוצרי מזון שונים מאיטליה וצרפת וגם מהמזרח הרחוק שמומלץ מאוד להכיר. הוא זה שמצ'פר אותנו בתבלינים מבית ארומה דה טוסקנה, בשימורי עגבניות וארטישוק, בפסטה של לה-מוליזנה ועוד ועוד. בין המוצרים החדשים שהוא משיק בתערוכה אפשר למצוא מלח עם כמהין שחור. אין כמו כמה גרגרים מזה כדי לשדרג פלאים את הטעם והריח התבשיל שלכם. וגם, בצלצלי בר, שהם למעשה בצל של פרח היקינטון, שיכולים לעשות טוב לאנטיפסטי שלכם, לפסטה או לתבשילי קדירה.

תערוכת מבשלים, התערוכה לאוהבי הבישול והאפיה, גני התערוכה, תל אביב. 22-24 במאי 2012, 10:00-22:00.

השוונץ:

  • אחת הקושיות המעצבנות של החודשים האחרונים היא איזו מחבת כדאי לקנות. כל כך התרגלנו לציפויים האלה, שלא נדבק אליהם דבר ושהופכים את הטיגון למלאכה מעיקה פחות. בא רפי גינת וטרף את הקלפים ועכשיו, לך תאמין למישהו שמוכר לך מחבת בציפוי של אבן, שיש, טפלון או חומר נון-סטיק אחר, בשתי שכבות או אולי דווקא שבע. בישראל אין מכון שנותן תו תקן אמין לאחר בדיקה מקומית וחבל. מפחד העופרת והקדמיום (ושאר מרעין בישין), כל עוד אנחנו נמצאים באי-ודאות, כל המחבתות והסירים של נאופלם, הגיבורה של הטרגדיה הזו, עדיין אצלי בהסגר, מעלים אבק. מי יעזור?
מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, אירועים וסדנאות, עם התגים . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s